Taller de Relats Nòmades

BANdesert

Acabes de tornar de viatge o te n’hi vas en uns mesos? Si és així i tens ganes d’escriure el teu propi relat, El Gargot t’ofereix un dels  cursos més pràctics per a nous escriptors. Unint els esforços de la nostra coordinadora docent, Carolina A. Crespo, l’escriptora Martha Zein i la professora Meritxell Esquirol, us oferim un curs- taller de relats nòmades perquè pugueu aprofitar les vostres sortides a l’estranger i començar a escriure les vostres vivències.

Autors provinents del periodisme, com el polonès Ryszard Kapuściński, o de la poesia, com el xilè Roberto Bolaño, serveixen de punt de partida per entendre i aprendre a utilitzar les principals eines i mecanismes de l’escriptura creativa en el  relat de viatges.

Essent conscients, que el llibre és la joia de la corona de l’escriptura creativa, no ens oblidem que, avui en dia, les eines 2.0 són també un puntal en l’escriptura, ja sigui com a objectiu final o per anar recollint allò que ens servirà per a la nostra obra definitiva.

Val a dir, però, que parlar d’escriptura de viatges suposa tocar diferents estils i gèneres. Es pot fer ús de les principals tècniques de la narrativa, ja sigui a través dels mecanismes propis de la crònica periodística o dels vinculats a la literatura de ficció.

L’objectiu d’aquest curs d’escriptura és, en definitiva, que pugueu preparar-vos i planificar-vos el vostre viatge amb la intenció d’escriure després un relat i/o que tingueu la possibilitat de recollir tot allò que heu vist i viscut per, amb posterioritat, construir la vostra història.

Al menú principal trobareu d’aquest web trobareu les opcions per consultar el ventall de cursos que ofereix El Gargot, demanar més informació o formalitzar la pre-inscripció en alguna de les nostres activitats.

 


Anuncis