Treu la teva creativitat i comença a escriure

noies_taula

El Curs d’Escriptura Creativa ofereix les principals eines per, després, endinsar-se en gèneres com el conte, la novel·la, l’assaig o la biografia, entre d’altres. Deixar anar tota la nostra creativitat i escriure bé són capacitats que es poden adquirir des de molts fronts diferents i que cal treballar en base a una sèrie de mètodes i tècniques universals.

Existeixen múltiples formes i estils, i cadascú ha de ser capaç de desenvolupar la seves històries en base a la seva pròpia identitat. Per a fer-ho, però, cal tenir presents certs paràmetres i seguir determinades pautes. No només no tothom disposa d’una capacitat innata per escriure, sinó que, a més, tothom pot millorar i/o enriquir les seves pròpies capacitats pel que fa a la creació literària.

Durant el Curs d’Escriptura Creativa es treballa la tècnica mentre es deixa que cada alumne faci el seu propi camí, mitjançant la pràctica manual, la posada en comú d’idees, la crítica de llibres i l’autocrítica literària. El professorat d’aquest curs treballa conceptes com la coherència, la cohesió i el fil conductor del relat literari; la perspectiva des d’on es narra la història i la intervenció de la subjectivitat; l’eix central i els motius secundaris; les estructures; l’espai, el temps i els personatges; o els mecanismes d’intriga i distanciament i l’ús de l’autor implícit, entre d’altres.

Anuncis