L’Escola de Lletres de Mallorca comença a caminar

“L’autèntica novel·la, per a ser-ho, ha de tenir ambició, i el novel·lista ha de saber que més val fracassar per intentar massa que reeixir una insignificança.”

(Manuel de Pedrolo)

 

Un nou espai creatiu i artístic acaba de néixer a Mallorca com a resultat de la col·laboració entre El Gargot (Escriptura, Creació i difusió literària) i l’Obra Cultural Balear. Es tracta de l’Escola de Lletres de Mallorca, un projecte que comença a caminar amb la il·lusió i les ganes d’arribar a ser un referent del foment de l’escriptura i de la creació literària i periodística en català a Mallorca.

escola de lletrres

L’Escola de Lletres de Mallorca oferirà un ampli ventall de possibilitats dins un itinerari de formació per a tots els públics en totes les matèries relacionades amb l’escriptura creativa en prosa i teatre, el periodisme escrit i el guió radiofònic, i la crítica cinematogràfica. Així mateix, aquest nou projecte treballarà per obrir espais de debat i crítica sobre autors i autores de la literatura catalana i universal, així com per engrescar noves autores i autors a donar les seves primeres passes cap a la creació de les seves pròpies obres, guiant-los en la recerca d’un estil que doni forma a les seves històries.

Els cursos, tallers i seminaris seran de caràcter presencial i semipresencial, ja que l’escola compta amb diverses aules habilitades a Can Alcover-Espai de Cultura, i amb el suport d’una plataforma virtual per facilitar l’accés de l’alumnat al material, els fòrums de debat i les tutories personalitzades en qualsevol moment, afavorint així el feedback necessari en aquest procés d’aprenentatge.

Si teniu inquietuds creatives, podeu consultar aquí la web de l’Escola i també us podeu inscriure aquí o bé demanar més informació.

Anuncis