Les llibreries de Palma es reinventen: música, poesia i contacontes

Cartell del contacontes a Drac Màgic

Cartell del contacontes a Drac Màgic

L’ambient cultural palmesà està que bull. Les llibreries han reprès el gust i el sabor per les tertúlies literàries, les presentacions i els recitals, combinades amb altres activitats de tipus musical, performatiu i un llarg etcètera que fa les delícies dels i les amants de la creació artística.

Amb la paraula escrita o parlada com a vehicle, les llibreries de Palma han trobat així la manera de fer més atractius els seus espais i arribar a un públic més ampli, en un moment en el qual la transmissió de la cultura de manera lliure i gratuïta i l’intercanvi d’idees i pensaments es fa més necessari que mai.

Us oferim a continuació algunes de les opcions que es presenten per als dies vinents, per adults i infants:

Llibreria Drac Màgic (C/ Jeroni Antich, 1)

– Dijous 26 de març, a les 19.30. Drac Màgic i Lleonard Muntaner presenten els llibres Diplodocus local, de Pere Antoni Bestard, i De re nocturna, d’Emili Sánchez Rubio.

– Dissabte 28 de març, a les 11.30h. Drac Màgic organitza un contacontes per a infants: Allà on viuen els monstres.

Literanta (C/ Can Fortuny, 4A)

– Divendres 27 de març, a les 19.00 hores es presenta el llibre Tecnocrítica. La cruïlla entre la tecnologia i els moviments socials (UIB. 2015). Es tracta d’una selecció de textos sobre teoria crítica i coordinada per Miquel Comas i Arnau Matas. En acabar l’acte, els editors convidaran a una copa de vi als assistents.

Llibreria Lluna (C/General Riera, 68)

– Divendres 27 de març, a partir de les 19.00 hores la llibreria Lluna celebra el dia de la poesia, i us convida a dur tres o quatre poemes que us agradi llegir per comentar-los de manera col·lectiva.

Transitant (Carrer del Socors, 16)

Dia 28 de març, a partir de les 20.00 hores la llibreria Transitant organitza la Festa de Primavera 2015 per donar la benvinguda al bon temps i amb la intenció de generar un espai de festa autònom al barri. Comptarà amb un recital de poesia col·lectiu i bona música: jaleo bastardo a càrrec d’Agüi Agüi Project, i drum&bass a càrrec dels ja coneguts Arreu de s’illa, Life Outside. Per tancar la vetllada, oferiran sopar a preus populars.

Anuncis