Plaer i cultura: Aniversaris, presentacions i cinema a Palma

sisters

Saps què es mou a Palma?

En aquest temps de vacances per alguns/es i feina frenètica per altres, Palma segueix ben activa culturalment parlant. Després de les recomanacions lectores de la setmana passada, us volem oferir un nou recull d’activitats i propostes de llibreries, si bé aquesta setmana afegirem opcions teatrals i cinèfiles per a les més exigents.

Comencem per les ofertes per a les més petites de la família. Aquest dijous 9 d’abril a les 18 h, la llibreria Embat celebrarà el Dia Internacional del llibre infantil i juvenil amb un Contacontes. I divendres 10 d’abril també a les 18 h, la Llibreria Drac Màgic presentarà el seu contacontes previ a Sant Jordi anomenat: Qui diu la veritat, el cavaller o el Drac?. El dissabte 11 d’abril, la llibreria Literanta oferirà el taller infantil Contem un conte als adults, impartit per Àngela Ruido i Llucia Font.

Pel que fa a les recomanacions per a les persones més adultes, dijous 9 d’abril podeu començar assistint al X Aniversari de la Llibreria Literanta, que celebrarà el seu ja tradicional Certamen de Neologismes (amb un lot de llibres com a premi!) i us convidarà a una copa de vi si us hi apropeu. El divendres 10 d’abril, María Bastitz presentarà allà mateix El príncipe del Mediterráneo (Áltera, 2015), una novel·la històrica que gira entorn de la figura de l’Arxiduc Lluís Salvador.

El proper dijous 16 d’abril, gràcies a la col·laboració de Los Oficios Terrestres, la Llibreria Transitant oferirà la presentació-performance de Diana Pornoterrorista a partir de les 19 h. Juntament amb Klau Kinki y Karmen Tep presentaran la performance “Invocación a Anarcha” que escenificarà un tribut a totes les dones que varen ser assassinades i torturades en nom de la ginecologia.

I posem punt final amb tres recomanacions ben diferents:

  • Dissabte dia 11 d’abril a partir de les 12 h a Can Alcover Espai de Cultura, Donallop presentarà “Te’nrecordes?”, un projecte de reversions d’alguns temes del #Veusquevius i del #Milestones, i també algunes composicions d’aquest any nou.
  • Tant divendres 10 com dissabte 11 d’abril a partir de les 20.20 h, podreu gaudir d’un espectacle teatral diferent i creatiu: les Sessions Continues de Trampa Teatre, companyia i escola de teatre improvisat. Les obres seran al Centre Cultural Sa Nostra i podeu reservar les entrades a la seva web (www.trampateatre.com).
  • Aquestes setmana teniu una cita ineludible amb el cinema Ciutat, on s’ha estrenat el llargmetratge Pasolini, d’Abel Ferrara, un film sobre els darrers moments de la vida del polifacètic artista. Aquí teniu el tràiler per si us animeu.

 

 

Anuncis