XXXIII edicions, i més viva que mai!

florsllibre  Entre novetats, clàssics, signatures, música i cinema, arrenca demà, 29 de maig, la 33 edició de la Fira del Llibre a Palma, que obrirà les seves portes amb el pregó inaugural d’un dels autors amb millor acollida entre el públic mallorquí: Guillem Frontera.

Enguany, aquesta festa de les paraules està d’enhorabona, ja que comptarà amb més implicació i participació que mai, de manera que ampliarà l’espai des de la Rambla fins a l’avinguda Roma. Desenes d’activitats estan previstes per aquests dies, en una fira que es prolongarà fins al diumenge 7 de juny.

Aquesta edició hi comptarà amb activitats per infants i famílies, ben presents en forma de contacontes i tallers sobre com jugar amb la llum o com protagonitzar el teu relat (consultar l’horari adjunt). Així mateix, no faltaran les signatures d’autors/es com el mateix Guillem Frontera, Llorenç Capellà, Antoni Serra, Antonina Canyelles, Maria de la Pau Janer, o David Abril, entre d’altres.

Tanmateix, la fira es reinventa amb actes una mica diferents, com ara la presentació  de “Els cinemes de Palma” (dissabte 30 a les 18h), que realitzarà un recorregut virtual per la memòria col·lectiva, un vermut poètic organitzat per la llibreria Embat (diumenge 31), o la presentació del projecte literari ‘Walking on words’ (dilluns 1 de juny a les 20h). Així mateix, cal destacar les lectures dramatitzades sobre Albert Camus (dilluns 1 de juny a les 19h), o el nou format d’entrevista oberta, d’una banda a l’autor de “Sicília i els morts”, a càrrec de Cristina Ros i Miquel Cardell (dimarts 2 de juny a les 19h), i d’altra a Maria de la Pau Janer, a càrrec de Rosa Campomar i Mariana Díaz (dissabte 8 de juny a les 19h).

Finalment, no volem deixar de recomanar-vos les activitats entorn de Jules Verne (diumenge 31), les signatures de Remedios Zafra i Lucas Platero (amb obres sobre qüestions entorn del gènere), la presentació de “Elles també hi eren. Dones de Bunyola” (si us agrada la narrativa històrica) o el concert Murakami i el jazz (diumenge 7 de juny).

Us deixem l’enllaç al programa complet aquí. Esperem que en gaudiu.

 

 

 

 

Anuncis