7 regals literaris i curiosos per aquest Nadal

Sí, aquest és un altre article sobre possibles regals de Nadal. Des d’El Gargot no volem fer una apologia més del consumisme compulsiu en aquestes dates, però tenint en compte que ens trobem davant de costums, rituals o tendències arrelades i difícils d’evitar, us hem preparat una selecció molt senzilla, accessible per a totes les butxaques i, com no podia ser d’altra manera, amb un clar regust literari.

  • Una tassa per engegar amb ganes el matí o una borsa que mostri al món els seus gustos literaris: L’editorial Nórdica Libros ens ofereix un ampli espectre on escollir si volem homenatjar algú amb un petit però original detall. Pessoa, Poe, Cortázar, Jane Austen o Sylvia Plath són alguns dels protagonistes d’aquests productes elaborats amb precioses il·lustracions, i a preus ben econòmics. També ofereixen complements de telefonia però hi ha un inconvenient: només són aptes pel model d’iPhone.

 

  • Un joc de taula per tota la família: La llibreria Som Negra ha dedicat un espai al seu web per jocs de taula amb temàtica noir. Alguns d’ells estan basats en obres literàries,  com és el cas de Sherlock Holmes, Carlton House. Podeu fer les vostres comandes online i  s’ha de reconèixer que són molt eficients.

 

  • Per als més petits i petites de la casa: La revista Sudestada i l’editorial Chirimbote han publicat la seva col·lecció ‘Antiprincesas’, el primer volum de la qual és un homenatge a Frida Kahlo. Avui més que mai, es fa evident que una narrativa amb perspectiva de gènere pot contribuir a una educació més lliure i igualitària per als nostres infants. En aquest cas, també podeu encarregar el vostre volum mitjançant la seva pàgina web.

 

  • Una agenda literària, amb cites i consells d’escriptura: Si heu de fer un regal a una persona amb talent creatiu i ganes de dedicar-s’hi a aquest ofici, l’editorial Bubok us ofereix una opció perfecta, amb una agenda on trobarà idees per millorar la tècnica i referències d’autors i autores universals. A més, un detall interessant: En cas que sigui a la inversa, és a dir, que sigueu vosaltres els qui heu publicat la vostra novel·la, us ofereixen l’oportunitat de personalitzar encara més el vostre regal i canviar la portada per la de la vostra obra, per tal que recordin cada dia que l’han de llegir!

 

  • Un quadern de lectures o d’escriptura: Altra opció factible és que decidiu regalar a aquesta persona especial aficionada a l’escriptura un quadern on anotar les seves idees i esborranys de relats, poesies o novel·les. Al web Cosas de libros hi trobareu excel·lents productes il·lustrats, entre d’altres, amb imatges d'”El petit príncep” o “Alícia en el País de les Meravelles”.

 

  • Una ruta literària: Potser és el moment de regalar un viatge per gaudir uns dies de bona companyia i millors lectures. En cas que escolliu aquesta opció, us proposem que visiteu el web Aventuras Literarias, on trobareu un catàleg on us mostraran itineraris i mapes depenent de l’autor/a que sigui del vostre gust, amb una bona contextualització i referències constants als espais que foren escenari de les seves obres.

 

I finalment, si no us convenç i decidiu optar pel regal literari més clàssic, no us preocupeu, també us estem preparant un article on trobareu les nostres obres recomanades per regalar aquestes festes.  Estigueu atents/es!

I, com sempre, si us ha agradat aquest article, no oblideu compartir-ho a les xarxes socials!

 

 

 

 

Anuncis