Aula Virtual

Des de la nostra perspectiva, a banda de les sessions presencials, una plataforma virtual eficient i dinàmica és un suport imprescindible per realitzar la nostra tasca docent de manera satisfactòria.

És per això que hem decidit ubicar la nostra aula a l’espai Eliademy, una plataforma educativa lliure, pràctica i amb capacitat per allotjar continguts audiovisuals de manera il·limitada. Es tracta, a més, d’una interfície senzilla i intuïtiva, que permetrà a l’alumne accedir fàcilment als materials i arxius dels cursos, visualitzar el calendari de les tutories i sessions en viu, fer preguntes en el fòrum de discussió en qualsevol moment i obtenir informació sobre els altres tallers que realitza la nostra escola i els períodes d’inscripció.

Una vegada feu efectiu el pagament corresponent, vos enviarem les instruccions per per tal d’accedir a l’Aula del vostre curs. Però si voleu conèixer la plataforma i començar a familiaritzar-vos amb l’entorn, podeu accedir al Model de Curs que hem creat per vosaltres amb l’usuari visitaelgargot@gmail.com, i la contrasenya alumneelgargot1

 
      >> ACCÉS A L’AULA VIRTUAL
banner_eliademy
Anuncis