On trobar-nos

Escriptura, creació i difusió literària

 Si voleu contactar amb nosaltres per fer-nos la vostra proposta de taller, podeu fer-ho mitjançant un correu electrònic o un missatge a les nostres xarxes socials:

Correu electrònic: escola.elgargot@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/elgargotescola

Twitter: @El_Gargot

 

 

ESPAIS DE COL·LABORACIÓ A PALMA I BARCELONA

LLIBRERIA DRAC MÀGIC: C/ Jeroni Antich, 1 Palma 07003 Palma

Llibreria Drac Màgic

A l’agost de 2011,la nostra passió pels llibres i un punt d’inconsciència ens van dur a rescatar Drac Màgic, una de les llibreries emblemàtiques de Palma, amb la intenció de crear un espai de cultura i reflexió que respongués a les nostres expectatives.

El nostre fons, divers com els nostres interessos, està especialitzat en narrativa, amb un èmfasi especial en les editorials independents i els llibres d’assaig de pensament crític, dues de les nostres dèries. Tot i això, hem procurat no perdre el que havia estat la característica fonamental de la llibreria, i que ens ha dut a descobrir un món apassionant: la literatura infantil i juvenil. A més, hem transformat el soterrani de Drac Màgic en un escenari ideal on donem cabuda a tot tipus d’actes i cursos que pretenen dinamitzar el món del llibre i tot allò que hi estigui relacionat.

 

BEARN – SALA DE LLETRES: C/ Muntaner, 322 5è 2a 08021 Barcelona

Bearn - Sala de Lletres

Una sala de lletres en uns temps convulsos en què tothom parla de números. Un projecte nou però que a la vegada és clàssic. Una il·lusió i una passió, les humanitats enteses en un sentit ben ample. Tot això és Bearn, un espai on la paraula dita, escrita i fotografiada es conjuguen de múltiples maneres per crear un projecte rigorós que combina la pràctica i la teoria i que vol ser una oferta complementària per tots els que creim que les humanitats són la clau de volta que ens salvaran. Tallers, cursos, tutories, per tal que la literatura, el periodisme i la cultura tenguin més eines i fonaments que mai.

 

FORMULARI DE CONTACTE

Anuncis