La comunicació

En el moment actual, la comunicació i difusió a través de la xarxa són eines molt potents que ens permeten democratitzar el coneixement i arribar a molts racons del país i del planeta. Per això, la informació, la creació, l’actualitat i l’educació troben a la web d’El Gargot una resposta adaptada a les noves necessitats, impulsos i inquietuds dels nostres lectors.

Volem fer de la plana web d’El Gargot un espai que vagi molt més enllà de les simple promoció dels nostres cursos, tallers i accions formatives. Pretenem, per tant, que El Gargot esdevingui un petit referent a la xarxa en l’àmbit de l’escriptura i la creació artística i literària, gràcies a les ressenyes, consells, articles, entrevistes i recomanacions que presentem, de forma gratuïta i oberts a tothom, al nostre espai web. No dubteu en fer-nos arribar qualsevol crítica o suggerència.

 

Xavier Gispert Zegrí (Barcelona, 1983)

xavi

Periodista format entre Barcelona, Bilbao i Palma, viu a Mallorca des del 2007. Ha treballat pel Diari de Balears, Ona Mallorca i l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català. Actualment fa feina com a maquetador web i responsable de tancament digital a l’ARA Balears i és impulsor d’una nova ràdio en català a l’illa. És membre del Grup de Periodistes Ramon Barnils i forma part de l’equip de redacció i disseny de L’Accent. Entén l’exercici de la seva professió, el periodisme i la comunicació, com una eina d’intervenció social al servei de la transformació del món que ens envolta.

Començà la seva carrera a la Universitat del País Basc, a Leioa, però es llicencià en Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona i des del 2013 és Postgrau en Periodisme Digital per la Universitat Oberta de Catalunya. Durant 10 anys de carrera ha col·laborat amb publicacions com l’Anuari de Silencis Mediàtics 2011 de Mèdia.cat, el setmanari El Triangle, la revista Illacrua, la publicació basca d’humor Karmadice, el digital La Veu de Mallorca, l’emissora COM Ràdio o l’editorial Icària. De tant en tant publica anàlisis i reflexions al seu bloc, Del Matí a la Matinada, i més sovint, recomana (o carrega contra) articles i continguts a través del seu usuari de twitter: @XaviGZ_

A El Gargot coordina i/o exerceix totes les tasques vinculades al disseny web, la generació de continguts, la difusió a la xarxa i l’impuls dels debats amb els nostres lectors i lectores.

Anuncis